Ruimte en rust in de perigord noir dordogne

Leverings & Reserveringsvoorwaarden

Leverings & Reserveringsvoorwaarden

Leverings & Reserveringsvoorwaarden

1. Na ontvangst van uw reservering per e-mail, wordt de gevraagde voorziening – uiteraard voor zover beschikbaar (u kunt daar desgewenst telefonisch naar informeren) – 10 dagen lang voor u gereserveerd. De reservering wordt pas definitief bij ontvangst van de reserveringskosten + de aanbetaling. Zorg dus voor tijdige betaling (binnen 5 dagen na aanvraag). Bij latere ontvangst van dit bedrag is definitieve reservering afhankelijk van de alsdan beschikbaarheid van de gevraagde voorziening.

2. Het restant van de huursom voor een caravan of chalet dient uiterlijk 60 dagen vóór het begin van de huurperiode door ons te zijn ontvangen. Anders vervalt de reservering, tot op de dag van ontvangst van het restant voor zover de voorziening dan beschikbaar is. Het restant van de huursom voor een kampeerplaats ontvangen wij graag per bank 10 dagen voor aankomst. 

3. Een borgsom van €100 contant te betalen bij aankomst, wordt, na verrekening van eventuele schade aan behuizing en/of inventaris, vóór vertrek teruggegeven. Eventuele gebreken aan behuizing of inventaris moeten binnen 24 uur na aankomst aan ons worden doorgegeven.

4. Bij reservering van een kampeerplaats wordt zoveel mogelijk met opgegeven wensen en voorkeuren rekening gehouden; de definitieve toewijzing gebeurt echter door ons. Een bijzettentje tot 16 jaar is toegestaan. Vanaf 16 jaar is er een toeslag.

5. Bij verlate aankomst vervalt de reservering, tenzij u ons tijdig, op zijn laatst binnen 24 uur na aanvang van de reserveringsperiode, daarvan op de hoogte stelt. Wensen tot verlenging van het verblijf moeten minstens 24 uren voor het einde van de gereserveerde periode worden meegedeeld; inwilliging is afhankelijk van beschikbaarheid.

6. Annulering, verlate aankomst of vervroegd vertrek geven geen recht op restitutie van het reeds betaalde.  In geval van een latere aankomst of een vervroegd vertrek worden alle gereserveerde nachten volledig gefactureerd. Sluit dus zelf een annuleringsverzekering af.

7. De kampeerplaatsen zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15 uur en moeten op de dag van vertrek leeg zijn om 12 uur zoals aangegeven in “Tarieven”. Bij overschrijding van het laatste tijdstip wordt een dag extra in rekening gebracht.

8. De behuizing moet opgeruimd en schoon worden achtergelaten; zo niet, dan zal € 50,- van de borgsom (zie punt 3) worden ingehouden.

9. De gasten zijn aansprakelijk voor schade aan de camping of aan derden toegebracht door hen, hun kinderen of hun huisdier. Een WA-verzekering is daarom aan te bevelen.

10. Het is aan de gast om zich te verzekeren. De camping SAS Coteau de l’Herm wijst elke aansprakelijkheid voor schade aan personen of goederen als gevolg van diefstal, brand, storm of welk ongeval dan ook dat niet rechtstreeks aan haar is te verwijten. De gast vrijwaart de burgerlijke aansprakelijkheid van de camping in geval van schade als gevolg van vallende takken, slecht weer, natuurrampen. Een goede reisverzekering wordt aangeraden.

Camping Coteau de l’Herm is een verantwoordelijke organisatie en gaat  bewust om met de natuur en het verblijf van haar gasten. Mocht er tijdens uw verblijf iets aan de hand zijn dat van invloed kan zijn op uw plezier, laat het ons dan weten zodat wij zo snel mogelijk kunnen zorgen voor een oplossing.  Bedankt voor het kiezen van Camping Coteau de l’Herm als uw vakantiebestemming.